Aquest Onze de Setembre explicarem al món com els catalans posem la primera pedra d’un nou país, just a l’inici d’una campana electoral decisiva, la de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. 

El Catalan Weekend serà del 10 al 12 de setembre i convidem persones d’arreu del món perquè coneguin el procés d’independència català vivint amb nosaltres l’Onze de Setembre, la màxima expressió de les mobilitzacions socials, pacífiques i democràtiques liderades per la societat civil a favor de la independència. Omplirem la Meridiana!

 

Tornen les urnes, tornem al carrer

Obre les portes de casa al món per explicar la construcció del nou país a amics, coneguts, companys de feina… d’Europa o de la resta del món. Fes-te amfitrió, ningú explicarà el procés tan bé com tu.

Òmnium Cultural també farà d’amfitrió i convidarà a viure la Diada persones influents als seus països per internacionalitzar el procés. Escriptors, filòsofs, politòlegs, sociòlegs, dibuixants, activistes i cineastes seran a Catalunya per viure en primera persona com fem història aquest Onze de Setembre. 

Farem història i volem que el món ho visqui amb nosaltres! 

 

  
Ara es l'hora
  • Facebook Catalan Weekend
  • Twitter Catalan Weekend
  • Instagram Catalan Weekend
  • Youtube Catalan Weekend
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més informació.