Puc convidar més d’una persona?

Sí, pots convidar tantes persones com vulguis, tot depèn de quantes persones càpiguen a casa teva. Si no tens lloc a casa, els teus convidats es poden inscriure al web i nosaltres els posarem en contacte amb un amfitrió.

I si no conec ningú de fora de Catalunya?

Et posarem en contacte amb persones que vulguin participar al Catalan Weekend però que no coneguin ningú a Catalunya. Quan facis la inscripció hauràs d’indicar quins són els teus interessos i et posarem en contacte amb persones que vulguin venir a Catalunya i tinguin interessos semblants als teus.

Com es finança el Catalan Weekend?

A través de les donacions voluntàries. Per tant, la teva contribució al projecte serà molt valuosa per poder explicar el procés d’independència al món. Tornen les urnes, tornem al carrer, però sense la complicitat internacional res serà possible.

Cal pagar una inscripció per participar-hi?

No, participar al Catalan Weekend és gratuït però la teva contribució al projecte és molt valuosa per explicar el procés d’independència al món.

Qui paga el desplaçament a Catalunya?

El bitllet i les altres despeses del cap de setmana les paguen el convidat i l’amfitrió. Nosaltres organitzem la Festa per la Llibertat i editem el Welcome Pack, un lot de benvinguda que inclou l’agenda d’activitats, informació sobre Catalunya en diferents idiomes per ajudar-te a explicar el procés d’independència al teu convidat i la Catalan Weekend Card.

He de viure a Barcelona?

Per participar-hi pots ser de Barcelona o de qualsevol altre punt de Catalunya.

Els convidats han de ser a Catalunya del 10 al 12 de setembre?

Poden arribar el dia que vulguin, el més important és ser a Barcelona el dia 11 de setembre per viure la mobilització “Omplim la Meridiana. Posem la primera pedra d’un nou país” i la Festa per la llibertat.

Què és el Welcome Pack?

És un lot que inclou l’agenda d’activitats, informació sobre Catalunya en diferents idiomes per ajudar-te a explicar el procés d’independència al teu convidat i també pot incloure la Catalan Weekend Card. 

Què és la Catalan Weekend Card?

La Catalan Weekend Card us permetrà l’entrada gratuïta a museus i altres llocs d’interès, un títol de transport gratuït per a cada participant i descomptes en visites, rutes, entrades d’espectacles i altres activitats d’oci, també tindreu descomptes en restaurants i botigues.

Quina procedència han de tenir els convidats?

D’arreu del món, però serà més fàcil que acceptin la invitació aquelles persones que visquin a Europa ja que les comunicacions són millors i més econòmiques.

Ara es l'hora
  • Facebook Catalan Weekend
  • Twitter Catalan Weekend
  • Instagram Catalan Weekend
  • Youtube Catalan Weekend
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més informació.