Condicions legals, privadesa i drets

  

Condicions legals

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit d’Òmnium Cultural. Queden expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altra forma d'utilització, de tot o part d'aquest web o qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit d’Òmnium Cultural. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Òmnium Cultural no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. Òmnium Cultural pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, Òmnium Cultural no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l'ús que se'n pugui fer. L'accés a aquest web, no dota l'usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l'ús estrictament personal, de cap contingut, informació o servei existent en el web ni sobre cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.

 

Privadesa

Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Òmnium Cultural (Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona, telèfon: 93 319 80 50) amb el CIF G08310070 i la finalitat dels quals és només de suport al soci/client. Els interessats podran exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que Òmnium Cultural faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que sigui remès a Òmnium Cultural per l'usuari serà considerat públic i no confidencial, i podrà ser utilitzat lliurement per Òmnium Cultural.

 

Drets

El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a Òmnium Cultural.

 

Política de retorn de transferències fetes amb targeta

Tots els donatius efectuats a través d'aquest web mitjançant targeta es podran retornar en un termini màxim de 10 dies enviant un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant-hi el nom del titular de la targeta, el DNI i la data en què es va efectuar el donatiu.

 

 

Ara es l'hora
  • Facebook Catalan Weekend
  • Twitter Catalan Weekend
  • Instagram Catalan Weekend
  • Youtube Catalan Weekend
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més informació.